Koud!

Toen we gisterenmorgen naar Duitsland vertrokken was het koud: -12 graden. Maar dat is niks vergeleken met de -19 toen we vannacht om één uur uit het restaurant kwamen. Ik kan er maar één ding over zeggen: min negentien in combinatie met een ijzige wind is … tja, gewoon KOUD!
Het weekend was tof. Mijn nichtje heeft geacteerd, gedanst en gezongen dat de stukken ervan af vlogen. Bij momenten was het echt ontroerend en we hebben er allemaal van genoten.
Vanmorgen na een uitgebreid ontbijt in het hotel terug huiswaarts gereden. Het sneeuwde lichtjes en het was echt spiegelglad. Normaal doen we er anderhalf uur over, nu moest het aan een slakkengang van gemiddeld 40 km/uur en na drie en een half uur waren we eindelijk thuis. Wie schetst onze verbazing dat, hoe verder we van de Ardennen wegreden hoe witter de wereld werd en hoe harder het sneeuwde. Het zag er allemaal prachtig uit, vooral in de bossen als we bijna thuis waren. Spijtig dat ik mijn fototoestel niet bij had. Thuisgekomen zag ik dat er zeker 10 cm bijgevallen was. Zó mooi. En als we de weerman mogen geloven, dan krijgen we er dinsdag nog eens 10 cm bovenop. Een witte kerst in het verschiet?

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

2 gedachten over “Koud!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.