Feestje

We hadden een feestje vandaag, ter gelegenheid van mijn petekind C. die net is afgestudeerd als Master of Science in Sport and Exercise Psychology aan de Universiteit van Loughborough. Zijzelf wist niks van het feestje. En bijna was er zelfs geen feestje geweest! Vrijdag had ze naar huis gebeld dat ze nog een week in Engeland wou blijven. Moeder in paniek, vader in paniek, want de hele familie was uitgenodigd, het eten en de drank was besteld, enz. ‘Wat doe je dan met je Eurostar-ticket’ en ‘we hadden er zo naar uitgekeken dat je naar huis zou komen’ hebben haar dan toch maar doen besluiten zaterdagmorgen de trein naar huis te nemen. C. stelt niet graag mensen teleur.
Vanmorgen heeft haar jongere zus haar het huis uit gelokt onder het mom ‘we gaan lekker samen ergens ontbijten’. Terwijl werden de tafels gezet, het eten opgehaald en druppelden de gasten binnen. Op de afgesproken tijd kwamen de twee dames luid toeterend de oprit opgereden waar wij met zijn allen stonden te wachten. Wat was ze verrast!
Ik heb er een fotootje van haar en Leo (haar kat) bijgezet. Weet niet of ze dat goed vindt, maar wat niet weet wat niet deert denk ik dan maar. 😉

Auteur: MyriamC

vrouw / moeder / oma / levensgenieter / wereldreiziger / #foreveronvacation Mijn motto: YOLO!

4 gedachten over “Feestje”

  1. Ja, goed hè. Ze wil nu in België of Nederland gaan doctoreren maar de projecten liggen niet voor het oprapen. PS Een surpriseparty is ook aan mij niet besteed, ben ik veel te veel een controlefreak voor.

    Like

  2. Leuk zo'n surpriseparty. En las al op het forum dat je met recht trots bent op petekind C. Wat foto's betreft leg ik de privacylat wel hoog, bbqfoto's dit weekend waren echt leuk met mensen erop, maarja weet niet of zij dat nu wel waarderen om op een blog te staan, dus maar niet. Zie nu wel dat een verhaal letterlijk 'een smoel' krijgt met een kiekje erbij, leuk.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.